Wij serveren geliefde gerechten voor elk seizoen, uit de Hollandse én de wereldse keuken. Wij werken daarbij met verse (streek-)ingrediënten. Hierbij gaan we voor de kunst van de eenvoud; je vindt bij ons geen gerechten met ingewikkelde ingrediënten, maar wel vol smaak.

Ons assortiment is zeer divers en voorzien van gezonde keuzes waardoor er voor ieder wat wils is; u kunt daardoor volstaan met het inhuren van onze foodtruck om àl uw gasten te voorzien van een gerecht passend bij hun voorkeur. Ook voor gasten met bepaalde dieetwensen (bijvoorbeeld Halal) of allergieën (bijvoorbeeld gluten-of lactose allergie) kunnen wij gerechten verzorgen.

Met onze stijlvolle moderne foodtruck kunnen wij naar iedere gewenste locatie rijden. Bovendien kunnen wij eventueel zonder externe stroomvoorziening draaien omdat wij voorzien zijn van een professionele aggregaat; wij kunnen dus overal staan!

Wilt u graag het evenement binnen laten plaatsvinden maar heeft u geen ruimte voor onze foodtruck? Naast onze foodtruck beschikken wij over een professionele cateringopstelling bestaande uit mobiele uitserveerbalies in een industriële look die wij eenvoudig naar iedere verdieping kunnen transporteren. Ook deze opstelling wordt mooi aangekleed waardoor er een sfeervol geheel ontstaat.

Door onze professionele foodtruck en balies én onze flexibiliteit zijn wij graag gezien bij bedrijven voor het verzorgen van een lunch of feest. Ook voor andere evenementen, bruiloften en partijen kunnen wij iets moois verzorgen. In alle gevallen zijn wij niet beperkt tot ons assortiment, maar is het vaak “U vraagt, wij koken”. Contacteer ons voor een offerte op maat!