Wij serveren geliefde gerechten voor elk seizoen.

Onze recepten zijn van generatie op generatie doorgegeven binnen de familie en tot op detailniveau zijn geperfectioneerd. Onze soepen, oma’s gehaktballen, stamppotten en stoofvlees houden wij in ere met hier en daar een eigentijdse twist. Inspiratie voor deze twisten hebben wij opgedaan tijdens onze reizen door Amerika, het Caraïbische gebied, Europa en Australië.

Wij maken alles met met verse (streek-)ingrediënten en bieden aan wat past bij het seizoen. Hierbij gaan we voor de kunst van de eenvoud; je vindt bij ons geen gerechten met ingewikkelde ingrediënten, maar wel vol smaak. Onze liefde om te experimenten met verse groenten heeft geresulteerd in heerlijke salades en koude wraps met verrassende vullingen.

Met onze vers gemaakte heerlijke Hollandse gerechten die wij in onze moderne foodtruck aanbieden, kunnen wij naar iedere gewenste locatie rijden en kunnen wij zonder externe stroomvoorziening draaien omdat wij voorzien zijn van een aggregaat; wij kunnen dus overal staan! Vandaar dat Veul Soeps graag gezien is bij bedrijven voor het verzorgen van een lunch of feest. Ook voor andere evenementen, bruiloften en partijen kunnen wij iets moois verzorgen. In alle gevallen zijn wij niet beperkt tot ons assortiment, maar is het vaak “U vraagt, wij koken”. Contacteer ons voor een offerte op maat!

Onze opdrachtgevers:

Fletcher Hotels, AVR, Internationale School Eindhoven, Friesland Campina, DHL, Camping De Meysberg, Droomparken, The Mobile Company, Wijnboerderij De Belaeving, TU Eindhoven, TU Delft, Kessler Stichting, Open Air Festival, Huvema, Watersportvereniging Willemstad, Studentenvereniging Unitas, Van Rooijen Catering, Fanfare Pey, Ingram micro, Elekta, Media Park, Hilton, Infotheek, Quion, AH distributiecentrum Geldermalsen, Heijmans, rechtbank Amsterdam

Wij zijn ook te boeken via ToetToetFoodTheFoodConvoy , Foodtruckbooking en Dinna